Blog

Zuiderparktheater

Mei 2015 kwam het nieuws dat het Zuiderparktheater weer haar deuren zou openen. Voor hen heb ik in mei/juni een productieprotocol uitgewerkt, waardoor er een basis is komen te liggen waarmee andere medewerkers de preproductie van voorstellingen goed konden uitvoeren. In de zomer van 2015 heropende het openluchttheater in het Zuiderpark haar deuren. De heropening… Lees meer »

Talent on the Move

Tourmanagement voor Talent on the Move Vijfentwintig toptalenten van Codarts dansen in nieuwe werken die speciaal voor hen werden gecreëerd én laten het publiek genieten van werk van wereldberoemde choreografen als Jiří Kylián. Een afwisselende avond uit voor danskenners en -ontdekkers. Een zorgvuldig geselecteerde internationale groep jonge dansers van Codarts Rotterdam – de hotspot voor… Lees meer »

Een Beetje Stuk

Theatergroep Een Beetje Stuk maakt theater met mensen die normaal gesproken niet in de spotlights staan. Voor het eerst werd onder leiding van regisseur Marjolein Wallinga een voorstelling gemaakt in Den Haag, waarvoor ik de productie op me heb genomen. Het verhaal is geheel door de acteurs bedacht en de regisseur uitgewerkt. En samen met… Lees meer »

Dutch Summer Dance Course

Voor de 4e keer was ik als productieleider betrokken bij de Dutch Summer Dance Course. Een zomerdanscursus waar zowel professionals als amateurs elk jaar weer naar uit kijken. De sfeer onder de deelnemers en het team zorgen er mede voor dat ik dit project met zoveel plezier organiseer. De registratie, werving en communicatie met deelnemers,… Lees meer »

Get on Stage

In 2017 was ik productiecoordinator voor Get on Stage, het project waarbij 50 getalenteerde jongeren (zang, dans, theater, rap, gitaar/bas, drum) uit de Haagse regio worden geselecteerd via audities op verschillende locaties. Tijdens de maakweek in de meivakantie gaan deze talenten onder leiding van 6 coaches aan de slag om een multidisciplinaire voorstelling in elkaar… Lees meer »

DanceAble#2

Voor de 2e keer was ik produciecoordinator voor DanceAble#2. Als er één tak van sport is die wordt geassocieerd met een motorisch perfect functionerend lichaam, is het wel dans. Om deze blik te bevragen organiseert Holland Dance Festival in november voor de tweede keer DanceAble in Den Haag. Dit driedaagse evenement geeft inclusiedans een gezicht,… Lees meer »