Dutch Summer Dance Course

Voor de 4e keer was ik als productieleider betrokken bij de Dutch Summer Dance Course. Een zomerdanscursus waar zowel professionals als amateurs elk jaar weer naar uit kijken. De sfeer onder de deelnemers en het team zorgen er mede voor dat ik dit project met zoveel plezier organiseer.
De registratie, werving en communicatie met deelnemers, planning en rooster maken, afstemming met de locaties en het organiseren van de randactiviteiten. Van 18 t/m 30 juli kwam alles samen in het Korzo Theater.
Deze zomerdanscursus biedt een variatie aan cursussen voor professionele dansers, dansvakstudenten en amateurdansers uit binnen- en buitenland van 2,5 tot 65+ jaar oud. Deelnemers volgen les in ballet, modern, repertoire en werken aan een nieuwe choreografie.
Net als altijd dansen we tijdens De Dutch Summer Dance Course onder het motto ‘Learn from the Past, step into the Future’. Cursisten worden verrijkt met de rijke Nederlandse choreografie-traditie; van ontstaansgeschiedenis tot techniek, inspiraties en belangrijke invloeden. Tevens wordt er een repertoire gedaan van Hans van Manen en Jiří Kylián.
< Terug naar overzicht